Language of the Heart

LotH logo

Waarom de naam Language of the Heart?
Zingen doe je met HART en ziel. Een lied wordt niet alleen vertolkt met je stem, maar zeker ook vanuit je HART. In de muziek spreken we allemaal dezelfde TAAL.
Voor sommige mensen gaat “country” verder dan het luisteren naar of het zingen van countrymuziek.  Het is een “way of living” en het leeft in hun HART.

Voor ons persoonlijk linkt Language of the Heart naar de titel van een gelijknamige CD die uitgebracht is door onze lieve vriend en zanger John Wright.
John overleed veel te jong in februari 2008, op de top van zijn zangcarrière, maar leeft voort in ons HART. Door John hebben wij de “taal” van de muziek leren begrijpen.

Daarom de naam Language of the Heart!

Language of the Heart, een naam die verder gaat dan alleen een kreet.
Een koornaam die in het HART van ieder koorlid zeker een warm plaatsje zal krijgen.
Als we optreden in een verzorgingshuis gaat Language of the Heart gekleed in zwart en rood met accessoires in die kleuren.
Als we buiten optreden, o.a. festivals, gaan we gekleed in spijkerstof met zwarte en beige getinte kleding en accessoires.

Language of the Heart repeteert iedere maandagavond o.l.v. Rian van Randwijk van 20.00 – 22.15 uur.

Kosten: € 18,50 per maand
Wij werken met de Zoetermeerpas.

* Klik HIER voor het repertoire
* Klik HIER voor de werkgroep voor het Countrykoor